Внесок вітчизняного птахівництва у забезпечення продовольчої безпеки країни - Ємцев, Віктор Іванович; Ємцева, Галина Федорівна; Шпакович, Віктор Іванович (My University, 2024)
В статті розглянуто проблеми, які стоять перед підгалуззю тваринництва, а саме птахівництва. Проаналізовано динаміку виробництва і споживання м’яса птиці та яєць в Україні та світі.
Keywords: кафедра економіки і права; птахівництво; яєчні продукти; м’ясо птиці; poultry farming; egg products; poultry meat