Визначення раціонального вмісту овочевої пасти у складі м'якого молочно-овочевого морозива - Сапіга, Вікторія Ярославівна; Михалевич, Артур Петрович; Поліщук, Галина Євгеніївна; Осьмак (Федченко), Тетяна Григорівна (My University, 2019)
Морозиво – доволі популярний продукт на українському ринку. Споживачами морозива є близько 90% всього населення України. Останні тенденції здорового харчування суттєво впливають на розвиток ринку морозива, про що свідчить зростання популярності продукції, виготовленої на основі натуральних інгредієнтів. Ice cream is a very popular product on the Ukrainian market. Ice cream consumers are around 90% of the total population of Ukraine. The last healthy eating trends have a significant impact on the development of the ice cream market,as evidenced by the increasing popularity of products based on natural ingredients.
Keywords: овочева паста; буряк; броколі; vegetable paste; beet; broccoli; кафедра технології молока і молочних продуктів