Використання пектинового концентрату у виробництві фруктових наповнювачів - Бандуренко, Галина Михайлівна; Крапивницька, Ірина Олексіївна; Трушина, О. М. (My University, 2007)
Наведені спроби створення сучасних фруктових наповнювачів.

These attempts to create a modern fruit flavors.
Keywords: фруктові наповнювачі; десерти; консервна промисловість; fruit fillers; desserts; canning industry; кафедра технології цукру і підготовки води; кафедра технології консервування