Бандуренко, Галина МихайлівнаКрапивницька, Ірина ОлексіївнаТрушина, О. М.2012-09-182012-09-182007Бандуренко, Г. М. Використання пектинового концентрату у виробництві фруктових наповнювачів / Г. М. Бандуренко, І. О. Крапивніцька, О. М. Трушина // Нові ресурсо- та енергозберігаючі технології харчових виробництв : Всеукраїнська науково-практична конференція, 1-2 березня 2007 р. – С. 19-21.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/2695Наведені спроби створення сучасних фруктових наповнювачів.These attempts to create a modern fruit flavors.otherфруктові наповнювачідесертиконсервна промисловістьfruit fillersdessertscanning industryкафедра технології цукру і підготовки водикафедра технології консервуванняВикористання пектинового концентрату у виробництві фруктових наповнювачівArticle