Дослідження процесу ферментації капусти з використанням дикорослої сировини - Бандуренко, Галина Михайлівна; Бендерська (Дущак), Ольга Вячеславівна; Сахаренко, Оксана Олександрівна (My University, 2013)
На основі експериментальних досліджень, встановлено, що додавання дикорослої сировини в технологіях квашеної капусти дають можливість покращити харчову цінність та надати антиоксидантних властивостей. Based on experimental studies, it was found that the addition of wild raw sauerkraut in technology make it possible to improve the nutritional value and provide antioxidant properties.
Keywords: кафедра технології консервування; ферментація; дикоросла сировина; капуста; fermentation; raw wild; cabbage