Методика дослідження гідродинаміки утфелю у вакуум-апараті із додатково встановленою системою розподілення водяної пари - Постойко, Олександр Володимирович; Погорілий, Тарас Михайлович (My University, 2023)
Розглянуто основні етапи по проведенню досліджень для визначення основних гідродинамічних характеристик базового та модернізованого вакуум апарата зі встановленою камерою упорядкування циркуляційного потоку утфелю, а також встановленню особливостей таких характеристик.
Keywords: вакуум-апарат; кристалізація цукру; уварювання утфелю; кафедра технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проектування