Бородавка, Я. С.Захаревич, Валерій БолеславовичМироненко, Світлана Михайлівна2012-12-042012-12-042012Бородавка, Я. С. Удосконалення процесу формування і розформування штабеля мішків із цукром / Я. С. Бородавка, С. М. Мироненко, В. Б. Захаревич // Удосконалення процесів і обладнання — запорука інноваційного розвитку харчової промисловості : матеріали Міжнар. наук.-практ. конф., Київ, 10-11 квіт. 2012 p. - К.: НУХТ, 2012. — С. 128-129.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/4074З врахуванням властивостей мішка з цукром-піском, проведенідослідження, які дозволили визначити раціональні конструктивні параметри механізмів для захвату мішка, що дозволило розробити спеціальні конструкції механізмів захвату для перенесення і укладання заповненого цукром–піском мішка в штабель. The Organized studies on determination rational parameter mechanism for seizure and displacement with provision for characteristic jute bagand from PP of the film. This has allowed to develop in principal new mechanism for shaping the pile from bag with sugar, protected by patent.otherмішки з цукроммеханізм захвату мішківформування штабелюмеханізація ручної праціbags with sugarmechanism of the seizurebagshaping thepilemechanization of the manual labourкафедра мехатроніки та пакувальної технікиУдосконалення процесу формування і розформування штабеля мішків із цукромThesis