Інноваційні напрями розвитку ресторанного господарства в Україні - Шевела, Яна Сергіївна; Басюк, Дарія Іванівна (My University, 2014)
У теперішній час, на світовому ринку, можна прослідкувати існування різноманітних концепцій організації ресторанного бізнесу, що створює здорове конкурентне середовище, яке сприяє підвищенню рівня якості пропонованої продукції та послуг, вивченню і задоволенню смаків споживача і, як результат, збільшенню прибутку. Currently, the world market, can be traced the existence of various concepts of the restaurant business, which creates a healthy competitive environment, which will help increase the quality of the offered products and services, study and satisfy consumer tastes and, consequently, increase profits.
Keywords: ресторанний бізнес; restaurant business; споживач; consumer; розвиток; development; кафедра туристичного та готельного бізнесу