Шевела, Яна СергіївнаБасюк, Дарія Іванівна2014-11-212014-11-212014Шевела, Я. Лізингові операції для відтворення основних виробничих засобів підприємств АПК / Яна Шевела, Дарія Басюк // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : програма і матеріали 80 міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 10–11 квітня 2014 р. – К. : НУХТ, 2014. – Ч. 3. – С. 567-568.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/18585У теперішній час, на світовому ринку, можна прослідкувати існування різноманітних концепцій організації ресторанного бізнесу, що створює здорове конкурентне середовище, яке сприяє підвищенню рівня якості пропонованої продукції та послуг, вивченню і задоволенню смаків споживача і, як результат, збільшенню прибутку. Currently, the world market, can be traced the existence of various concepts of the restaurant business, which creates a healthy competitive environment, which will help increase the quality of the offered products and services, study and satisfy consumer tastes and, consequently, increase profits.uk-UKресторанний бізнесrestaurant businessспоживачconsumerрозвитокdevelopmentкафедра туристичного та готельного бізнесуІнноваційні напрями розвитку ресторанного господарства в УкраїніOther