Характеристика та найближчі перспективи розвитку вітчизняного кондитерського ринку - Климаш, Наталія Іванівна (My University, 2008)
Досліджено стан та проведено аналіз вітчизняного кондитерського ринку за видами продукції. В процесі аналізу виявлено позитивні зміни та негативні фактори, що гальмують розвиток кондитерської галузі. Запропоновані конкретні заходи щодо зміцнення позицій українських підприємств, виробників кондитерської продукції.

Probed the state and a domestic pastry market analysis is conducted after the types of products. In the process of analysis found out positive changes and negative factors which brake development of pastry industry. Concrete measures are offered in relation to strengthening of positions of the Ukrainian enterprises, producers of pastry products.
Keywords: кондитерський ринок; pastry market; вітчизняні виробники; обсяги виробництва; споживчий попит; розвиток галузі; domestic producers; production volumes; consumer demand; development of industry; кафедра фінансів