Климаш, Наталія Іванівна2012-11-062012-11-062008Климаш, Н. І. Характеристика та найближчі перспективи розвитку вітчизняного кондитерського ринку / Н. І. Климаш // Наукові праці Національного університету харчових технологій. – 2008. – № 26. – С. 52–55.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/3508Досліджено стан та проведено аналіз вітчизняного кондитерського ринку за видами продукції. В процесі аналізу виявлено позитивні зміни та негативні фактори, що гальмують розвиток кондитерської галузі. Запропоновані конкретні заходи щодо зміцнення позицій українських підприємств, виробників кондитерської продукції.Probed the state and a domestic pastry market analysis is conducted after the types of products. In the process of analysis found out positive changes and negative factors which brake development of pastry industry. Concrete measures are offered in relation to strengthening of positions of the Ukrainian enterprises, producers of pastry products.otherкондитерський ринокpastry marketвітчизняні виробникиобсяги виробництваспоживчий попитрозвиток галузіdomestic producersproduction volumesconsumer demanddevelopment of industryкафедра фінансівХарактеристика та найближчі перспективи розвитку вітчизняного кондитерського ринкуArticle