Дослідження процесу виділення паперової використаної упаковки повітряним способом - Якимчук, Микола Володимирович; Васильківський, Костянтин Вікторович; Пушкіна, Н. В. (My University, 2008)
Наведено матеріали дослідження процесів переміщення паперовоївикористаної упаковки повітряним способом. Побудовані аналітичні моделі на основі енерге тичних співвідношень. Presents ma rials research protsesov movement of packaging made of paper air-way. The analytical model based on energy relations.
Keywords: аеродинамічний опір; рівняння руху; сепарація; транспортування; equation of motion; separatsiya; transportation; air resistance; кафедра мехатроніки та пакувальної техніки