Сагайдак, МирославаРадзивіл, Катерина АнатоліївнаПрибильський, Віталій ЛеонідовичШикітка, ОльгаДончак, Володимир2018-07-032018-07-032018Удосконалення методу визначення карбонових кислот у хлібному квасі / В. Л. Прибильський, М. Сагайдак, К. А. Радзивіл та ін. // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : матеріали 84 міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 23–24 квітня 2018 р. – К. : НУХТ, 2018. – Ч.1. – С. 250https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/27798Метою роботи є дослідження кислотного складу хлібного квасу, отриманого зброджуванням квасного сусла комбінованою закваскою методом газорідинної хроматографії. The purpose of the work is to study the acid content of bread kvass, obtained by digestion of kvass whiskey by combined leaven by the method of gas-liquid chromatography.uk-UKкафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробстваконцентрат квасного суслакарбонові кислотихроматографіяconcentrate of kvass wortcarboxylic acidschromatographyУдосконалення методу визначення карбонових кислот у хлібному квасіThesis