Удосконалення методу визначення карбонових кислот у хлібному квасі - Сагайдак, Мирослава; Радзивіл, Катерина Анатоліївна; Прибильський, Віталій Леонідович; Шикітка, Ольга; Дончак, Володимир (My University, 2018)
Метою роботи є дослідження кислотного складу хлібного квасу, отриманого зброджуванням квасного сусла комбінованою закваскою методом газорідинної хроматографії. The purpose of the work is to study the acid content of bread kvass, obtained by digestion of kvass whiskey by combined leaven by the method of gas-liquid chromatography.
Keywords: кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробства; концентрат квасного сусла; карбонові кислоти; хроматографія; concentrate of kvass wort; carboxylic acids; chromatography