Михалевич, Артур ПетровичПоліщук, Галина ЄвгеніївнаСапіга, Вікторія ЯрославівнаОсьмак (Федченко), Тетяна Григорівна2022-06-282022-06-282022Впровадження основ системи VACCP у молокопереробних цехах ресторанного господарства / А. Михалевич, Г. Поліщук, В. Сапіга, Т. Осьмак // Гостинність і туризм майбутнього: наукові та практичні горизонти : збірник тез доповідей І-ої міжнародної науково-практичної конференції, 17-18 травня 2022 р. – Київ : НУБіП України, 2022. – С. 114-115https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/37695Стрімкий розвиток людства, сучасних технологій та виклики сьогодення, які постають перед нами, наприклад, всесвітня епідемія коронавірусу, спонукають шукати нові рішення для того, щоб забезпечити випуск безпечної продукції та попередити будь- які загрози, як випадкові, так і навмисні.Так, процеси, які раніше вважалися безпечними, можуть стати високоризикованими та потребуватимуть негайного реагування. Безпечність наразі розглядається як ніколи уважно, саме вона визнана ключем до успіху функціонування будь-якого підприємства.otherсистема VACCPмолокопереробні цехиресторанне господарствоVACCP systemmilk processing shopsrestaurant businessкафедра технології молока і молочних продуктівВпровадження основ системи VACCP у молокопереробних цехах ресторанного господарстваThesis