Gusyatinska, NataliaTeterina, SvitlanaNechypor, TatianaKasian, Irina2018-03-272018-03-272015Determination of the disinfectants efficiency on microorganisms - active gray rot causative agents within the process of sugar beet storage / N. Husyatynska, S. Teterina, T. Nechipor, I. Kasian // Ukrainian food journal. – Vol. 4, Issue 4. – К. : NUFT, 2015. – Р. 626-637.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/26835The article presents the results of research on the effectiveness of modern disinfectants on the basis of sodium salts of dichlorosaccharide, polyhexamethylene guanidine, citroside, monensin sodium and natural hydroxy acids in relation to the contaminating microflora of sugar beets.дезінфікуючі засобицукормікроміцетислизоутворюючі бактеріїдезинфицирующие средствасахармикромицетслизеобразующие бактерииdisinfectantssugarmicromycetesslime-forming bacteriaкафедра біотехнології і мікробіологіїкафедра технології цукру і підготовки водиDetermination of the disinfectants efficiency on microorganisms - active gray rot causative agents within the process of sugar beet storageArticle