Розрахунки витрат оборотної води першої категорії цукрового заводу та заходи по стабілізації її якості - Сорокін, Анатолій Іванович; Штангеєв, Костянтин Остапович (My University, 2017)
Наведено основи розрахунків теплових та масових балансів оборотних систем вод 1 категорії. Показано позитивний вплив технологічного та теплотехнічного удосконалення цукрового виробництва на роботу оборотної системи вод 1 категорії. The basics of calculations of thermal and mass balances of circulating water systems of category 1 are presented. The positive influence of technological and thermal engineering improvement of sugar production on the work of the circulating water system of category 1 is shown.
Keywords: оборотна вода; водоспоживання; удосконалення; якісні показники; recycled water; water consumption; improvement; quality indicators