Сорокін, Анатолій ІвановичШтангеєв, Костянтин Остапович2019-12-102019-12-102017Сорокін, А. І. Розрахунки витрат оборотної води першої категорії цукрового заводу та заходи по стабілізації її якості / А. І. Сорокін, К. О. Штангеєв // Цукор України. – 2017. – № 6 (138). – С. 15–18.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/30502Наведено основи розрахунків теплових та масових балансів оборотних систем вод 1 категорії. Показано позитивний вплив технологічного та теплотехнічного удосконалення цукрового виробництва на роботу оборотної системи вод 1 категорії. The basics of calculations of thermal and mass balances of circulating water systems of category 1 are presented. The positive influence of technological and thermal engineering improvement of sugar production on the work of the circulating water system of category 1 is shown.uk-UKоборотна водаводоспоживанняудосконаленняякісні показникиrecycled waterwater consumptionimprovementquality indicatorsРозрахунки витрат оборотної води першої категорії цукрового заводу та заходи по стабілізації її якостіArticle