Левківська (Музика), Тетяна МиколаївнаБандуренко, Галина МихайлівнаКрикун, ВадимЯременко, Ольга2018-05-212018-05-212017Нові види напівфабрикатів на основі моркви / Т. М. Левківська, Т. Г. Бандуренко, В. Крикун, О. Яременко // Оздоровчі харчові продукти та дієтичні добавки: технології, якість та безпека : матеріали Міжнародної науково-практичної конференції, 25-26 травня. – К. : НУХТ, 2017. – С. 42-43.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/27473Розроблено новий асортимент напівфабрикатів з моркви – концентрований сік та паста, які можуть використовуватись в якості поліфункціональних добавок та вітамінних наповнювачів A new assortment of carrot semi-finished products - concentrated juice and paste that can be used as polyfunctional supplements and vitamin fillers is developed.uk-UKморквапастапюресікконцентруваннякаротинcarrotpastemashed potatoesjuiceconcentrationcaroteneкафедра технології консервуванняНові види напівфабрикатів на основі морквиOther