Нові види напівфабрикатів на основі моркви - Левківська (Музика), Тетяна Миколаївна; Бандуренко, Галина Михайлівна; Крикун, Вадим; Яременко, Ольга (My University, 2017)
Розроблено новий асортимент напівфабрикатів з моркви – концентрований сік та паста, які можуть використовуватись в якості поліфункціональних добавок та вітамінних наповнювачів A new assortment of carrot semi-finished products - concentrated juice and paste that can be used as polyfunctional supplements and vitamin fillers is developed.
Keywords: морква; паста; пюре; сік; концентрування; каротин; carrot; paste; mashed potatoes; juice; concentration; carotene; кафедра технології консервування