Дробот, Віра ІванівнаЮрчак, Віра ГаврилівнаАрсеньєва, Лариса ЮріївнаМахинько, Валерій МиколайовичБілик, Олена АнатоліївнаСильчук, Тетяна АнатоліївнаСтепаненко, Тетяна ОлександрівнаУдворгелі, Лариса ІванівнаПетришин, Наталія ЗеновіївнаФалендиш, Наталія ОлексіївнаМихонік, Лариса АнатоліївнаБондаренко, Юлія Вікторівна2012-12-172012-12-172010Технологічні розрахунки у хлібопекарському виробництві (задачник) : навчально-методичний посібник / В. І. Дробот, В. Г. Юрчак, Л. Ю. Арсеньева та ін.; за ред. В. І. Дробот. — К.: Кондор, 2010. — 440 с.978-966-351-319-5https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/4409У навчально-методичному посібнику наведено стислі теоретичні відомості й приклади розрахунків, поширених у хлібопекарському виробництві. Запропоновано конкретні задачі щодо розрахунку за стадіями технологічного процесу: під час підготовки сировини до виробництва; розрахунку рецептур за різних способів приготування тіста; технологічного обладнання; первинного обліку виробництва; у технохімконтролі галузі. In the educational-methodical manual provides a brief theoretical information and examples of commonly used in baking production. Proposed concrete tasks on the calculation of the stages of technological process: during the preparation of raw materials to production; calculation of formulations for different ways of cooking test; technological equipment; primary accounting of production; in the techno-chemical control of industry.uk-UKрозрахункиcalculationsрецептуравитрати сировиниобладнаннявихід виробівобліктехнохімконтрольformulationconsumption of raw materialsequipmentoutput of productsaccountingtechno-chemical controlкафедра експертизи харчових продуктівкафедра готельно-ресторанної справикафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробівТехнологічні розрахунки у хлібопекарському виробництві (задачник)Book chapter