Виробничий та експортний потенціал зернових культур України - Чередниченко, Олександр Анатолійович (My University, 2014)
Зерно є одним з рентабельних видів сільськогосподарської продукції, займає більше половини посівних площ і забезпечує значну частину доходів сільськогосподарських підприємств. В останні роки спостерігається зростання посівних площ, обсягів зібраних культур, внутрішнього споживання та експорту. Grain is one of the profitable agricultural production takes more than half the acreage and provides a significant portion of the proceeds agricultural enterprises. In recent years, a growing acreage, the volume of collected crops, domestic consumption and export.
Keywords: експортний потенціал; перспективи розвитку; зернові культури; export potential; prospects development; cereals; кафедра економіки і права