Хліб житній заварний збагачений (Патент на корисну модель № 120600) - Пашова, Наталя Вячеславівна; Волощук, Галина Іванівна (My University, 2017)
Розроблено рецептуру житнього заварного хліба з підвищеною, харчовою та біологічною цінністю, завдяки застосуванню порошку топінамбура та знежиреного борошна гарбузового насіння, що дає змогу розширити асортимент виробництва хліба з подовженим терміном свіжості. A recipe for rye bread welding made with high, nutritional and biological value has been developed, due to the use of topinambur powder and low-fat flour of pumpkin seeds, which makes it possible to expand the assortment of bread production with еxtension of freshness.
Keywords: житній хліб; заварка, закваска; порошок топінамбура; знежирене борошно насіння гарбуза; шрот насіння гарбуза; подовжений термін свіжості; rye bread; welding, leaven; topinambur powder; fat-free flour of pumpkin seeds; shrot of pumpkin seeds; еxtension of freshness