Пашова, Наталя ВячеславівнаВолощук, Галина Іванівна2018-10-232018-10-232017Патент №120600, МПК А21D 2/36(2006.1) A21D 8/02(2006.1). Хліб житній заварний збагачений / Пашова Н. В., Волощук Г. І. ; заявник Національний університет харчових технологій. – № u201705030 ; заявл. 25.05.2017 ; опубл.10.11.2017, Бюл. №21 2017.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/28360Розроблено рецептуру житнього заварного хліба з підвищеною, харчовою та біологічною цінністю, завдяки застосуванню порошку топінамбура та знежиреного борошна гарбузового насіння, що дає змогу розширити асортимент виробництва хліба з подовженим терміном свіжості. A recipe for rye bread welding made with high, nutritional and biological value has been developed, due to the use of topinambur powder and low-fat flour of pumpkin seeds, which makes it possible to expand the assortment of bread production with еxtension of freshness.uk-UKжитній хлібзаварка, закваскапорошок топінамбуразнежирене борошно насіння гарбузашрот насіння гарбузаподовжений термін свіжостіrye breadwelding, leaventopinambur powderfat-free flour of pumpkin seedsshrot of pumpkin seedsеxtension of freshnessХліб житній заварний збагачений (Патент на корисну модель № 120600)Other