Дослідження вмісту нітратів в концентрованих томатопродуктах - Шутюк, Віталій Володимирович; Ващук, Тимофій Олександрович; Калітка, Валентина; Баклан (Гаган), Інна Олександрівна (My University, 2013)
В тезах розглядається вплив процесу концентрування томатопродуктів на зміну вмісту нітратів в них. На основі отриманих лабораторних досліджень наведено математичні та графічні залежності зміни вмісту нітратів в концентрованих томат-продуктах. In theses dealing with the effects of the process of concentrating tomato replaced nitrates in them. On the basis of laboratory studies are mathematical and graphical dependencies changes of nitrate in concentrated tomato products.
Keywords: томати; концентрування; нітрати; tomato; concentration; nitrate; кафедра технології консервування