Виховання й самовиховання майбутніх фахівців як сучасні пріоритети професійної освіти - Гузій, Н. В.; Шестакова, Т. В.; Крижова (Венглюк), Юлія Петрівна (My University, 2013)
Професійне виховання як цілеспрямований процес розвитку особистості майбутнього фахівця через його включення у базову культуру, соціальні відносини і процес творчої самореалізації має забезпечити розширення його духовних і професійних потреб та інтересів, збагачення професійної культури, формування його творчої індивідуальності. Professional education as a purposeful process of development of future specialist through its inclusion in the basic culture, social relations and the process of self-actualization is to ensure the expansion of its spiritual and professional needs and interests of professional enrichment culture, the formation of his artistic personality.
Keywords: культура; індивідуальність; особистість; фахівці; освіта; culture; individuality; personality; specialists; education; кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів