Юрчак, Віра ГаврилівнаГолікова, Тетяна Петрівна2012-11-142012-11-142003Патент 59220 A, МПК 7 A23L1/16 Спосіб виготовлення макаронних виробів / Юрчак В. Г., Євсеєнко Т. П. ; заявник Національний університет харчових технологій. – № 20021210226 ; заявл. 18.12.2002 ; опубл. 15.08.2003. Бюл. № 8, 2003 р.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/3665Спосіб виготовлення макаронних виробів, що містять пшеничне борошно, воду та яйця, який відрізняється тим, що додатково вносять ферментний препарат - ліпазу у кількості 0,001 - 0,016 % до маси борошна, який вводиться у вигляді розчину. A method of manufacturing pasta that contain wheat flour, water and eggs, which differs in that in addition make an enzyme preparation - lipase in the amount of 0.001 - 0.016% by weight of flour, which is administered in the form of a solution.uk-UKмакаронні виробиферментний препаратліпазаpastafermentlipaseкафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробівкафедра готельно-ресторанної справиСпосіб виготовлення макаронних виробів (Деклараційний патент на винахід № 59220)Other