Порівняльні характеристики інфрачервоних спектрів м’яса різних видів тварин - Пешук, Людмила Василівна; Літвинчук (Воронцова), Світлана Іванівна; Носенко, Володимир Єрофійович; Гагач, Іван Ігоревич (My University, 2015)
Спектральний аналіз м’ясних виробів проводився протягом останніх десятиріч. Зокрема, використовувалися люмінесцентні, спектрофотометричні, емісійні методи досліджень вищезгаданих продуктів. Однак інфрачервоні спектри вивчалися недостатньо, а особливо порошкоподібних зразків м’яса різних видів тварин. Spectral analysis of meat products was carried out over the past decades. In particular, we used fluorescent, spectrophotometric, emission research methods above products. However, infrared spectra have been studied enough, especially powdered samples of meat of different species.
Keywords: фарш; м’ясо різних видів тварин; інфрачервоні спектри; stuffing; infrared spectra; meat of different animal species; кафедра фізики та професійної безпеки; кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів