Пешук, Людмила ВасилівнаЛітвинчук (Воронцова), Світлана ІванівнаНосенко, Володимир ЄрофійовичГагач, Іван Ігоревич2015-03-252015-03-252015Порівняльні характеристики інфрачервоних спектрів м’яса різних видів тварин / Л. В. Пешук, С. І. Літвинчук, В. Є. Носенко, І. І. Гагач // Перспективи розвитку м'ясної, молочної та олієжирової галузей у контексті євроінтеграції : програма та матеріали четвертої міжнародної науково-технічної конференції, 24 — 25 березня 2015 р. – К. : НУХТ, 2015. – С. 30-31.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/19835Спектральний аналіз м’ясних виробів проводився протягом останніх десятиріч. Зокрема, використовувалися люмінесцентні, спектрофотометричні, емісійні методи досліджень вищезгаданих продуктів. Однак інфрачервоні спектри вивчалися недостатньо, а особливо порошкоподібних зразків м’яса різних видів тварин. Spectral analysis of meat products was carried out over the past decades. In particular, we used fluorescent, spectrophotometric, emission research methods above products. However, infrared spectra have been studied enough, especially powdered samples of meat of different species.otherфаршм’ясо різних видів тваринінфрачервоні спектриstuffinginfrared spectrameat of different animal speciesкафедра фізики та професійної безпекикафедра технології м’яса і м’ясних продуктівПорівняльні характеристики інфрачервоних спектрів м’яса різних видів тваринOther