Волинський суспільно-географічний комплекс в колі наукових інтересів професора П. В. Луцишина - Коцан, Наталія Несторівна; Мазурець, Роман Русланович (My University, 2009)
Охарактеризовано дослідження суспільно-географічного комплексу загалом та Волинського суспільно-географічного комплексу зокрема в наукових працях П. В. Луцишина. Проаналізовано продовження початих цим вченим наукових пошуків у працях його соратників та послідовників. Scientific researches dealing with the socio-geographical complex on the whole and Volyn socio-geographical complex particularly in the research works of P. V. Lutsyshyn were defined. There were also described the continuating of scientific innovations initiated by this researcher in the works of his companions-in-arms and adherents.
Keywords: кафедра туристичного та готельного бізнесу; суспільно-географічний комплекс; общественно-географический комплекс; socio-geographical complex