Короткий нарис розвитку лікарських речовин і зокрема в ендокринології - Бальон, Ярослав Григорович; Самсон, О. Я.; Сімуров, О. В.; Сімурова, Наталія Вячеславівна; Тронько, Микола Дмитрович (My University, 2012)
Досліджено історію розвитку лікарських засобів від давнини до нашого часу. Особливий акцент зроблено на ендокринологічних препаратах.

Investigated the history of the drug from antiquity to the present. Particular emphasis is placed on the endocrine drugs.
Keywords: ендокринологія; endocrinology; лікарський засіб; історія; розвиток; medicinal substance; medicinal substance; history; development; кафедра харчової хімії