Пасічний, Василь Миколайович2013-10-252013-10-252009Пасічний, В. М. Харчова цінність та функціонально-технологічні характеристики тваринної і рослинної сировини, що визначають якість м`ясопродуктів / В. М. Пасічний // М’ясний бізнес. – 2009. – № 5. – С. 82–84.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/10640У статті наведені характерні показники якісного і кількісного хімічного складу, харчової і біологічної цінності сировинних ресурсів, які є вважливою складовою підвищення якості комбінованих м’ясопродуктів. The paper presents the characteristic values of qualitative and quantitative chemical composition, food and biological value of raw materials, which are also critical part of improving the quality of combined with meat products.otherкомбіновані м’ясопродуктиякість продукціїфізіологіягенотипgenotypequality of productsphysiologycombined with meat productsкафедра технології м’яса і м’ясних продуктівХарчова цінність та функціонально-технологічні характеристики тваринної і рослинної сировини, що визначають якість м`ясопродуктівArticle