Оболкіна, Віра ІллівнаКияниця, Світлана ГеннадіївнаЗалевська, Надія Олексіївна2012-04-012012-04-012009Оболкіна, В. І. Технологічні особливості створення цукерок з використанням злакових культур / В. І. Оболкіна, С. Г. Кияниця, Н. О. Залевська // Харчова наука і технологія. - 2009. - № 1(16). - С. 57-59.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/649Створення раціональної технології нового асортименту цукерок з підвищеною харчовою та біологічною цінністю, зниженої калорійністю з додаванням екструдованих зерен злакових культур.Create a rational technology of the new range of chocolates with high nutritional and biological value, low calorie with added extruded grain cereals.uk-UKгідроколоїдhydrocolloidекструдовані зернацукеркові масиекструзіяextruded corncandies massextrusionкафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробівТехнологічні особливості створення цукерок з використанням злакових культур