Технологічні особливості створення цукерок з використанням злакових культур - Оболкіна, Віра Іллівна; Кияниця, Світлана Геннадіївна; Залевська, Надія Олексіївна (My University, 2009)
Створення раціональної технології нового асортименту цукерок з підвищеною харчовою та біологічною цінністю, зниженої калорійністю з додаванням екструдованих зерен злакових культур.

Create a rational technology of the new range of chocolates with high nutritional and biological value, low calorie with added extruded grain cereals.
Keywords: гідроколоїд; hydrocolloid; екструдовані зерна; цукеркові маси; екструзія; extruded corn; candies mass; extrusion; кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів