Бейко, Л. А.Мельничук, О. Є.Гащук, Олександра ІзидорівнаХоренжий, Н. В.2012-12-262012-12-262009Соя і соєві продукти - незамінні компоненти в харчуванні людей / Л. А. Бейко, О. Є. Мельнічук, О. І. Гащук, Н. В. Хоренжий // Харчова наука і технологія. - 2009. – № 1(6). – С. 18-21.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/5083В статті, на основі літературного аналізу, наведено порівняльний аналіз сої та соєвих продуктів з основними продуктами харчування, а також визначено основні продукти, виготовлені із сої, використання яких значно поширене в світі.The article, based on literary analysis, Comparative analysis of soybean and soybean products with basic food, and the main products made from soybeans, the use of which has spread worldwide.otherсоясоєві продуктибілокнезамінні амінокислотисоєве молокосир (тофу)соєва оліяsoybean productsproteinirreplaceab le amino acidssoybean milkcheese tofusoybean oilкафедра технології м’яса і м’ясних продуктівСоя і соєві продукти - незамінні компоненти в харчуванні людейArticle