Апаратурно-технологічні схеми виробництва пектиновмісних порошків - Метльов, Сергій Геннадійович; Овчарук, Володимир Олексійович; Вересоцький, Юрій Іванович; Бабко, Євген Миколайович; Ющук, Інна Василівна (My University, 2011)
Наведено результати дослідження існуючих способів отримання сушених харчових порошків та започатковано розроблення нових технологічних схем виробництва сухих пектиновмісних екстрактів.

The results of research of existent methods of receipt of the dried food powders are resulted and development of new flowsheets of production of dry pectin containing extracts is begun.
Keywords: сушені харчові порошки; dried food powders; пектиновмісні екстракти; pectin containing extracts; кафедра інформаційних технологій, штучного інтелекту і кібербезпеки; кафедра технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проектування