Метльов, Сергій ГеннадійовичОвчарук, Володимир ОлексійовичВересоцький, Юрій ІвановичБабко, Євген МиколайовичЮщук, Інна Василівна2012-06-112012-06-112011Апаратурно-технологічні схеми виробництва пектиновмісних порошків / С. Г. Метльов, В. О. Овчарук, Ю. І. Вересоцький, Є. М. Бабко, І. В. Ющук // Харчова промисловість. – 2011. – № 11. – С. 57–61.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/1303Наведено результати дослідження існуючих способів отримання сушених харчових порошків та започатковано розроблення нових технологічних схем виробництва сухих пектиновмісних екстрактів.The results of research of existent methods of receipt of the dried food powders are resulted and development of new flowsheets of production of dry pectin containing extracts is begun.uk-UKсушені харчові порошкиdried food powdersпектиновмісні екстрактиpectin containing extractsкафедра інформаційних технологій, штучного інтелекту і кібербезпекикафедра технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проектуванняАпаратурно-технологічні схеми виробництва пектиновмісних порошківArticle