Динамічне моделювання процесу кристалізації води у морозиві - Бреус, Наталія Миколаївна; Маноха, Людмила Юріївна; Поліщук, Галина Євгеніївна (My University, 2014)
В процесі виробництва загартованого морозива для контролю його якості варто враховувати вміст вимороженої води та чинники, що впливають на цей показник. З цією метою досліджено динаміку виморожування води залежно від ряду чинників, а саме - технологічних етапів та хімічного складу продукту. During tempering the ice for quality control should be considered frozen water content and the factors that influence this indicator. For this purpose Dynamics freezing water depending on several factors - namely, process stages and chemical composition of the product.
Keywords: динамічне моделювання; кристалізація; морозиво; dynamic simulation; crystallization; ice cream; кафедра інформаційних технологій, штучного інтелекту і кібербезпеки; кафедра технології молока і молочних продуктів