Бреус, Наталія МиколаївнаМаноха, Людмила ЮріївнаПоліщук, Галина Євгеніївна2014-12-042014-12-042014Бреус, Н. М. Динамічне моделювання процесу кристалізації води у морозиві / Н. М. Бреус, Л. Ю. Маноха, Г. Є. Поліщук // Сучасні методи, інформаційне, програмне та технічне забезпечення систем управління організаційно-технічними та технологічними комплексами : матеріали Міжнародної науково-технічної конференції, 27 лист. 2014 р.– К. : НУХТ, 2014. – С. 166-167.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/19008В процесі виробництва загартованого морозива для контролю його якості варто враховувати вміст вимороженої води та чинники, що впливають на цей показник. З цією метою досліджено динаміку виморожування води залежно від ряду чинників, а саме - технологічних етапів та хімічного складу продукту. During tempering the ice for quality control should be considered frozen water content and the factors that influence this indicator. For this purpose Dynamics freezing water depending on several factors - namely, process stages and chemical composition of the product.uk-UKдинамічне моделюваннякристалізаціяморозивоdynamic simulationcrystallizationice creamкафедра інформаційних технологій, штучного інтелекту і кібербезпекикафедра технології молока і молочних продуктівДинамічне моделювання процесу кристалізації води у морозивіOther