Сучасні тенденції в готельному господарстві - Пахолок, І. В.; Іщенко, Тетяна Іванівна; Гавриш, Андрій Володимирович; Доценко, Віктор Федорович (My University, 2012)
Показано економічну доцільність використання екологічного менеджменту в готельному господарстві. Shown economic feasibility of the use of environmental management in the hotel industry.
Keywords: екологічний менеджмент; environmental management; концепція; concept; готель; hotel; кафедра готельно-ресторанної справи