Удосконалення механізму управлінської підтримки малого підприємництва - Тимченко, Олександр Іванович (My University, 2010)
Розглянуто складові елементи механізму управлінської підтримки малого підприємництва та запропоновано напрями його удосконалення. The components of the elements of the mechanism of administrative support to small businesses and suggests directions for its improvement
Keywords: механізм; управлінська підтримка; мале підприємництво; mechanism; administrative support; small business; кафедра економіки і права