Удосконалення процесів нормування праці на підприємстві - Захаров, Ілля; Мазник, Ліана Валеріївна (My University, 2014)
У вітчизняній практиці утримання персоналом нормування праці традиційно розглядається як одна із складових оплати праці. Нормування праці дає можливість установлювати обґрунтовані норми часу, сприяє виявленню і використанню резервів зростання продуктивності праці, зниження витрат та трудомісткості виробництва продукції, стимулює підвищення кваліфікації працівників. In domestic practice of maintaining the valuation of work traditionally regarded as one of the components of remuneration. The standardization work makes it possible to establish reasonable standard time, facilitates the identification and use of reserves increase productivity, reduce costs and complexity of production, stimulates additional training.
Keywords: нормування праці; підприємство; функції нормування; valuation work; enterprise; normalization function; кафедра економіки праці та менеджменту