Осейко, Микола ІвановичРомановська, Тетяна ІванівнаГолодна, Олена В'ячеславівна2016-03-292016-03-292015Осейко, М. І. Нанотехнологічні й інноваційні аспекти модифікованих олій щодо конкурентоспроможності спеціальних жирів і композицій / М. І. Осейко, Т. І. Романовська, О. В. Голодна // Ресурсо- та енергоощадні технології виробництва і пакування харчової продукції – основні засади її конкурентоздатності : матеріали ІV Міжнародної спеціалізованої науково-практичної конференції, 8 вересня 2015 р., м. Київ. – К. : НУХТ, 2015. – С. 38-40.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/22602У результаті виконаного дослідження виявлено нове технічне рішення щодо отримання гідрованої олієжирової сировини з раціональними температурами плавлення і твердістю (консистенцією) для виробництва маргаринів, кондитерських, кулінарних жирів і жирів спеціального призначення. In the result of the study revealed a new technical solution for obtaining hydrogenated oil and fat raw materials with rational melting and hardness (consistency) for the production of margarine, confectionery, cooking fats and fats for special purposes.uk-UKінноваціїмодифікована оліянанотехнологіїinnovationsmodified oilnanotechnologyкафедра технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобівНанотехнологічні й інноваційні аспекти модифікованих олій щодо конкурентоспроможності спеціальних жирів і композиційOther