Нанотехнологічні й інноваційні аспекти модифікованих олій щодо конкурентоспроможності спеціальних жирів і композицій - Осейко, Микола Іванович; Романовська, Тетяна Іванівна; Голодна, Олена В'ячеславівна (My University, 2015)
У результаті виконаного дослідження виявлено нове технічне рішення щодо отримання гідрованої олієжирової сировини з раціональними температурами плавлення і твердістю (консистенцією) для виробництва маргаринів, кондитерських, кулінарних жирів і жирів спеціального призначення.
Keywords: олія модифікована; гідрована олія; кафедра технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів