Дробот, Віра ІванівнаФедорова, Тетяна ОлексіївнаМихонік, Лариса Анатоліївна2013-02-182013-02-182006Дробот, В. І. Пшеничне борошно другого сорту «Нове» відбирають з висівок / В. І. Дробот, Т. О. Федорова, Л. А. Михонік // Зерно і хліб. – 2006. – № 1. – С. 35.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/6358Стаття присвячена дослідженню хімічного складу борошна «Нове», одержаного з висівок. Встановлено, що це борошно містить більше клейковини, мінеральних речовин та вітамінів, ніж борошно другого сорту. Хліб з борошна «Нове» має гладку поверхню без тріщин та правильну форму. Article is devoted to the chemical composition of flour "New", made from bran. This flour contains more gluten, minerals and vitamins than second-rate flour, has been established. Bread made from flour "New" has a smooth surface without cracks and regular shape.uk-UKхлібхімічний складвітамінимінеральні речовинивисівкиbreadchemical compositionvitaminsmineral substancesbranкафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробівПшеничне борошно другого сорту «Нове» відбирають з висівокArticle