Вакуум-апарат для кристалізації розчинів (Патент на винахід №72051) - Підгорний, Віталій Володимирович; Піддубний, Володимир Антонович; Криворотько, Володимир Михайлович (My University, 2012)
Вакуум-апарат для кристалізації розчинів, виконаний у сполученні циліндричного реактора, нагрівача, вакуумної випарної камери, насоса і гідравлічних трубопроводів, який відрізняється тим, що вакуумна випарна камера виконана з’єднаною з сорочкою нагрівача трубопроводом вторинної пари з компресором. Vacuum apparatus for crystallization of solutions, made in combination cylindrical reactor, heater, vacuum evaporation chamber, pump and hydraulic lines, wherein vacuum evaporation chamber is connected with the shirt of a heater of secondary steam pipeline from the compressor.
Keywords: вакуум-апарат; vacuum apparatus; кристалізація цукру; crystallization; кафедра теоретичної механіки та ресурсоощадних технологій