Дослідження впливу поверхнево-активних речовин на активність дріжджової мікрофлори при бродінні тіста - Скрипник, Дар'я Василівна; Бортнічук, Олег Вікторович (My University, 2020)
В статті описани позитивний вплив поверхнево-активних речовин на бродильну мікрофлору

The article describes the positive effect of surfactants on the fermentation microflora
Keywords: кафедра готельно-ресторанної справи; мікрофлора; бродіння; microflora; fermentation