Скрипник, Дар'я ВасилівнаБортнічук, Олег Вікторович2024-11-102024-11-102020Скрипник, Д. В. Дослідження впливу поверхнево-активних речовин на активність дріжджової мікрофлори при бродінні тіста / Д. В. Скрипник, О. В. Бортнічук // Інноваційний розвиток готельно-ресторанного господарства та харчових виробництв : матеріали I-ї Міжнародної науково-практичної інтернет-конференції. – Прага : Oktan Print s.r.o., 2020. – С. 61.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/45594В статті описани позитивний вплив поверхнево-активних речовин на бродильну мікрофлоруThe article describes the positive effect of surfactants on the fermentation microfloraukкафедра готельно-ресторанної справимікрофлорабродінняmicroflorafermentationДослідження впливу поверхнево-активних речовин на активність дріжджової мікрофлори при бродінні тістаThesis