Рак, Валентина ПетрівнаЮрчак, Віра ГаврилівнаІрха, Юлія Олександрівна2012-06-132012-06-132010Рак, В. П. Обгрунтування та розроблення способу виготовлення пшеничного хліба на хмелевих заквасках / В. П. Рак,В. Г. Юрчак, Ю. О. Ірха // Наукові праці. - О. : ОНАХТ, 2010 . - № 38. - Т. 1. - С. 200-204.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/1413Вивчено вплив хмелю на технологічний процес приготування заквасок та якість хліба. Досліджено вплив способів приготування хмелевих заквасок з борошна пшеничного вищого та першого сорту на якість хліба.The influence of hop on the tehnological process of leaven making as well as quality of bread has been investigated. The influence of ways of hop leaven-making from wheat flour (extra and first class) to the quality of bread.uk-UKхмільзакваскитістохлібhopfermentdoughbreadкафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробівОбгрунтування та розроблення способу виготовлення пшеничного хліба на хмелевих заквасках