Точкова, Оксана ВасилівнаВиговський, Валерій ЮрійовичХомічак, Любомир Михайлович2013-01-252013-01-252000Точкова, О. В. Дослідження впливу відкритої пари на дифузійний сік з метою зменшення негативного впливу поліцукридів / О. В. Точкова, В. Ю. Виговський, Л. М. Хомічак // 66-студентська наукова конференція: тези доп. – 2000. – С. 94.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/5600Проведені нами досліди показали, що при обробці відкритою парою, в порівнянні з контрольною пробою, спостерігається значне покращання технологічних показників очищеного соку.Conducted experiment by us showed that at treatment an open pair, as compared to a control test, there is a considerable improvement of technological indexes of the cleared juice.otherвідкрита параopen pairдифузійний сікадсорбціяdiffusive juiceadsorptionкафедра технології цукру і підготовки водикафедра технології консервуванняДослідження впливу відкритої пари на дифузійний сік з метою зменшення негативного впливу поліцукридівThesis