Порівняльна характеристика токайських вин виготовлених в Угорщині та Закарпатті - Микора, Микола Станіславович; Гречко, Ніна Яківна (My University, 2016)
Дослідження показали, що токайські вина, які виготовляються в Угорщині та Закарпатті, мають багато відмінностей майже на кожній стадії виготовлення; Studies have shown that Tokaj wines that are produced in Hungary and Transcarpathia have many differences on almost every stage of manufacture.
Keywords: кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробства; Токай; вино Закарпаття