Микора, Микола СтаніславовичГречко, Ніна Яківна2016-06-222016-06-222016Микора, М. Порівняльна характеристика токайських вин виготовлених в Угорщині та Закарпатті / Микола Микора, Ніна Гречко // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті : 82 Міжнародна наукова конференція молодих учених, аспірантів і студентів, 13–14 квітня 2016 р. – К. : НУХТ, 2016. - Ч. 1. - С. 251.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/23696Дослідження показали, що токайські вина, які виготовляються в Угорщині та Закарпатті, мають багато відмінностей майже на кожній стадії виготовлення; Studies have shown that Tokaj wines that are produced in Hungary and Transcarpathia have many differences on almost every stage of manufacture.otherкафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробстватокайські винаУгорщинаЗакарпаттяпорівняннятехнологіявиноградпоказникиtokaj wineHungaryTranscarpathiacomparisontechnologygrapesindicatorsПорівняльна характеристика токайських вин виготовлених в Угорщині та ЗакарпаттіOther