Гранульований кормовий продукт (Патент на корисну модель № 104338) - Шаповаленко, Олег Іванович; Янюк, Тетяна Іванівна; Євтушенко, Олег Олександрович; Тракало, Тетяна Олександрівна (My University, 2016)
Гранульований кормовий продукт складається з подрібненого зерна кукурудзи та пшеничних висівок, лляного екстракту на основі сироватки. Granulated feed product consists of crushed corn and wheat grains bran, flaxseed extract based on serum.
Keywords: кафедра технології зберігання і переробки зерна; зерно; кукурудза; пшениця; висівки; гранули; льон; суспензія; суміш; корм; комбікорм; mixture; suspension; fodder; flax; compound feed; granules; bran; grain; corn; wheat