Дослідження шкідливих викидів у повітря на елеваторі - Лабжинська, Маргарита Юріївна; Володченкова, Наталія Валеріївна (My University, 2019)
Моніторинг джерел шкідливих викидів у повітря виявив, що підприємство має 9 стаціонарних джерела викиду (організовані) забруднюючих речовин, з них – 7 джерел обладнані пилогазоочисним устаткуванням (ПГОУ). Визначення переліку забруднюючих речовин та їх кількісних характеристик проводилося на підставі прямих інструментальних вимірів та розрахункових матеріалів і методик. Джерела викидів забруднюючих речовин в атмосферне повітря визначались після ознайомлення з технологічним процесом, обстеження джерел утворення та викиду забруднюючих речовин в атмосферне повітря.
Keywords: кафедра екології та екоменеджменту; пил; забруднення; навколишнє середовище; елеватор; dust; pollution; environment; elevator