Актуальні проблеми фортифікації кондитерських виробів - Шаповалова, Наталія Петрівна (My University, 2014)
У статті висвітлені актуальні проблеми збагачення кондитерських виробів вітамінами, мікроелементами. Представлені основні вимоги та принципи збагачення кондитерських виробів біологічно активних речовин. The article actual problems of enrichment confectionery by vitamins, micronutrients are covered. The main are presented the principle of fortification of confectionery by biologically active agents.
Keywords: кондитерські вироби; вітаміни; мікроелементи; confectionery; vitamins; trace elements; кафедра експертизи харчових продуктів