Шаповалова, Наталія Петрівна2015-05-192015-05-192014Шаповалова, Н. П. Актуальні проблеми фортифікації кондитерських виробів / Н. П. Шаповалова // Шляхи і засоби підтримання здоровя в сучасних умовах : матеріали міжнародної науково-практичної конференції. - УжНУ, 2014. - С. 175.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/20487У статті висвітлені актуальні проблеми збагачення кондитерських виробів вітамінами, мікроелементами. Представлені основні вимоги та принципи збагачення кондитерських виробів біологічно активних речовин. The article actual problems of enrichment confectionery by vitamins, micronutrients are covered. The main are presented the principle of fortification of confectionery by biologically active agents.uk-UKкондитерські виробивітамінимікроелементиconfectioneryvitaminstrace elementsкафедра експертизи харчових продуктівАктуальні проблеми фортифікації кондитерських виробівOther