Шульга, Наталія МихайлівнаКігель, Наталя Федорівна2015-03-192015-03-192003Шульга, Н. М. Підвищення якості сирів голландської групи завдяки застосуванню бактеріальних препаратів прямого внесення / Н. М. Шульга, Н. Ф. Кігель // Харчування як фактор формування здоров’я населення : збірка тез доповідей міжнар. наук.-практ. конф., Київ, 15–16 травня 2003 р. – К. : ІГМЕ АМН. - 2003. – 103 с.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/19766Наведена характеристика нового бактеріального препарату прямого внесення для сирів голландської групи та готового продукту з його використанням. Description of new bacterial preparation of the direct bringing is resulted for cheeses of the Dutch group and prepared product with his use.сири голландської групибак препарати прямого внесенняякістьтехнологіяcheeses of the Dutch groupbak preparaty of the direct bringingqualitytechnologyкафедра біотехнології і мікробіологіїПідвищення якості сирів голландської групи завдяки застосуванню бактеріальних препаратів прямого внесенняThesis