Підвищення якості сирів голландської групи завдяки застосуванню бактеріальних препаратів прямого внесення - Шульга, Наталія Михайлівна; Кігель, Наталя Федорівна (My University, 2003)
Наведена характеристика нового бактеріального препарату прямого внесення для сирів голландської групи та готового продукту з його використанням. Description of new bacterial preparation of the direct bringing is resulted for cheeses of the Dutch group and prepared product with his use.
Keywords: сири голландської групи; бактеріальні препарати; якість; технологія; cheeses of the Dutch group; bacterial drugs; quality; technology; кафедра біотехнології і мікробіології