Кузьмін, Олег ВолодимировичСтукальська (Іванова), Наталія МиколаївнаКорецька, Ірина ЛьвівнаКарпутіна, Маргарита ВіталіївнаШула, Володимир Сергійович2021-12-032021-12-032021Дослідження якості раціонів харчування в закладах готельно-ресторанного господарства / О. В. Кузьмін, Н. М. Стукальська, І. Л. Корецька, М. В. Карпутіна, В. С. Шула // Інтернаука. – 2021. – № 1 (101), Т. 2. – С. 24–32.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/36720Розглянуто методику оцінки якості раціонів харчування в закладах готельно-ресторанного господарства з позиції норм фізіологічних потреб населення в основних харчових речовинах і енергії. Розглянуто методику оцінки якості раціонів харчування у закладах готельно-ресторанного господарства. Представлена структура показників якості та результати досліджень комплексно-кількісної оцінки якості раціону харчування. Враховуючи норми фізіологічних потреб середньостатистичної людини, розраховано комплексну оцінку якості одноразового прийому їжі і добового раціону харчування у закладах готельно-ресторанного господарства.кваліметріяякістьхарчуваннякафедра технології ресторанної і аюрведичної продукціїкафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробстваДослідження якості раціонів харчування в закладах готельно-ресторанного господарстваArticle