Каліновська, Тетяна ВіталіївнаВайсеро, Ольга ОлександрівнаКохан, Олена ОлександрівнаОболкіна, Віра Іллівна2018-05-172018-05-172014Дослідження функціональних властивостей гідроколоїдів з метою застосування у виробництві цукеркових мас / Т. В. Каліновська, О. О. Вайсеро, О. О. Кохан, В. І. Оболкіна // Харчова промисловість — 2014. — № 15. — С. 42-48.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/27461Наведено результати досліджень динамічної в’язкості розчинів гуміарабіку, пектинів, желатинів, геланової камеді та їх синергітичних комбінацій в залежності від технологічних факторів (тривалості гідратації, температури, активної кислотності, додавання сиропів).uk-UKв’язкістьгідроколоїдсинергізмрозчинцукеркові масиviscosityhydrocolloidsynergismsolutioncandy massкафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробівДослідження функціональних властивостей гідроколоїдів з метою застосування у виробництві цукеркових масArticle