Композиція для виготовлення шинок (Патент на корисну модель № 81756) - Пасічний, Василь Миколайович; Страшинський, Ігор Мирославович; Рудакова, Анастасія Юріївна (My University, 2013)
В основу корисної моделі поставлено задачу - розробки композиції для виготовлення шинок з використанням базиліку та кропу для вираженого смаку та аромату. Utility model is based on the task - design composition for the manufacture of hams using basil and dill for a pronounced taste and aroma.
Keywords: гідратація; шинка; композиція; прянощі; spices; ham; composition; hydration; кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів