Пасічний, Василь МиколайовичСтрашинський, Ігор МирославовичРудакова, Анастасія Юріївна2013-10-092013-10-092013Патент 81756 UA, МПК А23L 1/31 (2006.01) Композиція для виготовлення шинок / Пасічний В. М., Страшинський І. М., Рудакова А. Ю. ; власник Національний університет харчових технологій. — № u 201300846 ; заявл. 24.01.2013 ; опубл. 10.07.2013, Бюл. № 13.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/10223В основу корисної моделі поставлено задачу - розробки композиції для виготовлення шинок з використанням базиліку та кропу для вираженого смаку та аромату. Utility model is based on the task - design composition for the manufacture of hams using basil and dill for a pronounced taste and aroma.otherгідратаціяшинкакомпозиціяпрянощіspiceshamcompositionhydrationкафедра технології м’яса і м’ясних продуктівКомпозиція для виготовлення шинок (Патент на корисну модель № 81756)Other