Космічний туризм як інноваційний вид туризму - Макушенко, Ганна Валеріївна; Сильчук, Тетяна Анатоліївна; Голікова, Тетяна Петрівна (My University, 2012)
Досліджено й доведено, що космічний туризм є одним з найперспективнішим і найцікавішим напрямком в туризмі. Проаналізовано розвиток цієї галузі й доведено її перспективність. It has been researched and proven that space tourism is one of the most promising and exciting destinations in tourism. The industry development has been analysed. Itsprospectivity has been proved.
Keywords: космічний туризм; інновації (туризм); innovation (tourism); кафедра готельно-ресторанної справи