Проблеми власності та формування ціни землі сільськогосподарського призначення - Філатова, Вікторія Олегівна (My University, 2014)
У сучасному суспільстві погляди на питання приватної власності на землю є полярними: від повного заперечення до безапеляційного ствердження. In modern society views on the question of private ownership of land is the polar from complete denial to categorically statement.
Keywords: формування ціни; земля; приватна власність; pricing; Earth; private property