Соколенко, Анатолій ІвановичБілик, Олена АнатоліївнаБабіч, Оксана ВікторівнаЛеус, Руслан Миколайович2012-06-262012-06-262011Солод - незамінна сировина харчової промисловості / А. І. Соколенко, О. А. Білик, О. В. Бабіч, Р. М. Леус // Хранение и переработка зерна. — 2011. — № 6(144). — С. 35-36.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/1845Наведено асортимент солоду, технологію виробництва солоду з зазначенням призначення технологічних етапів, вказано можливості застосування солодових продуктів в харчових технологіях.Given the range of malt, the technology of the production of malt with the indication of destination technological stages, given the possibility of application of malt products in food technologies.uk-UKсолодсолодові екстрактижитній солодпшеничний солодтехнологіяконцентрат квасного суслаmaltmalt extractrye maltwheat malttechnologykvass wort concentrateкафедра мехатроніки та пакувальної технікикафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробівСолод – незмінна сировина харчової промисловості