Побудова математичної моделі автоматизованого апарата періодичної дії - Трегуб, Віктор Григорович (My University, 2004)
Розглянуто метод побудови математичної моделі автоматизованого апарата періодичної дії в термінах уніфікованої мови моделювання UML.
Keywords: апарат періодичної дії; математична модель; the machine of periodic action; the mathematical model; кафедра автоматизації та комп'ютерних технологій систем управління ім. проф. А.П. Ладанюка