Перспективи розвитку виробництва продуктів дитячого харчування в Україні - Поліщук, Галина Євгеніївна (My University, 2014)
З харчовими продуктами дитина одержує необхідний пластичний матеріал та енергію, які забезпечують формування багатьох органів та інтенсивний обмін речовин. Саме тому їжа має відповідати фізіологічним потребам зростаючого організму дитини. With food the child receives the required plastic material and energy to ensure the formation of many organs and intensive metabolism. That is why food must meet the physiological needs of the growing body of a child.
Keywords: харчові продукти; дитяче харчування; тара; їжа; food products; food; baby food; container; кафедра технології молока і молочних продуктів