Поліщук, Галина Євгеніївна2014-11-102014-11-102014Поліщук, Г. Є. Перспективи розвитку виробництва продуктів дитячого харчування в Україні / Г. Є. Поліщук // Дитяче харчування: перспективи розвитку та інноваційні технології : збірник праць Другої спеціалізованої науково-практичної конференції в рамках XVII Міжнародного форуму товарів і послуг для дітей «Baby expo», 9 вересня 2014 р. — Київ : 2014. – С. 22-25.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/18133З харчовими продуктами дитина одержує необхідний пластичний матеріал та енергію, які забезпечують формування багатьох органів та інтенсивний обмін речовин. Саме тому їжа має відповідати фізіологічним потребам зростаючого організму дитини. With food the child receives the required plastic material and energy to ensure the formation of many organs and intensive metabolism. That is why food must meet the physiological needs of the growing body of a child.uk-UKхарчові продуктидитяче харчуваннятараїжаfood productsfoodbaby foodcontainerкафедра технології молока і молочних продуктівПерспективи розвитку виробництва продуктів дитячого харчування в УкраїніOther